Metropolia Ammattikorkeakoulun saavutettavuusseloste Miesten vuoro -verkkojulkaisulle

Miesten vuoro -työmalli -verkkojulkaisua koskee EU:n saavutettavuusdirektiivi sekä laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ja yhdenmukaiset vaatimukset saavutettavuudelle. 

Sivuston saavutettavuusstandardi on WCAG 2.1, AA-taso. Verkkosivujen tekemisessä on huomioitu saavutettavuusvaatimukset ja se on pyritty tekemään mahdollisimman toimivaksi kaikki käyttäjät huomioiden. Saavutettavuusselosteen tiedot perustuvat Metropolia Ammattikorkeakoulun omaan saavutettavuusarviointiin.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua Miesten vuoro -työmalli ja on päivitetty 27.11.2020. Tämä verkkosivusto on julkaistu vuonna 2018. Se on muokattu Metropolian kustantamaksi julkaisuksi ja julkaistu tässä muodossaan 27.11.2020.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. 

1.2.1 Pelkkä audio ja pelkkä video (tallennettu)

Verkkosivulla on Metropolian ja muiden organisaatioiden Youtubesta sekä Yle Areenasta upotettuja videoita, jotka on julkaistu ennen 24.9.2020 ja joissa ei ole tekstitystä eikä niille ole tekstivastineita.

2.4.4 Linkin tarkoitus (kontekstissa)

Verkkosivun lähteissä olevat linkit eivät ole muotoiltu tekstilinkeiksi vaan ne niissä on käytetystä pluginista johtuen näkyvillä www-osoitteet. Osa verkkosivun linkkiteksteistä ei myöskään kerro tarkalleen mikä sivusto aukeaa kun linkkiä klikkaa.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit antaa palautetta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen julkaisut@metropolia.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Kategoriat: Yleinen

Tämä on Niko 97 hankkeen sivusto, jota päivitämme hankkeen ajan ja hankkeen päättyessä syksyllä 2020 tulemme lukitsemaan sivuston julkaisuksi.